Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perr Schuurs prijkt plots op wensenlijstje voor fraaie binnenlandse transfer

Laatste update:

Na een uitstekend debuutseizoen in de Serie A staat Schuurs in de belangstelling van clubs in binnen- en buitenland. Tuttosport schreef vorige maand dat Liverpool, West Ham United en Napoli hengelen naar zijn diensten. Torino is bereid mee te werken aan een transfer, mits er wordt voldaan aan de vraagprijs van 30 miljoen euro. De eerdere vraagprijs van 50 miljoen euro is drastisch naar beneden bijgesteld.

Een week voor de sluiting van de transfermarkt heeft Simone Inzaghi zijn selectie nog niet op peil bij Inter. De Italiaan is nog altijd op zoek naar een kwaliteitsimpuls voor de laatste linie. Pavard is daarvoor de belangrijkste kandidaat, maar zijn vertrek wordt vooralsnog tegengehouden door Bayern en Thomas Tuchel. Lutsharel Geertruida is in beeld om naar München te verkassen indien Pavard toch vertrekt.

Schuurs maakte vorig jaar zomer de overstap van Ajax naar Torino, dat 9 miljoen euro exclusief bonussen overmaakte naar de Johan Cruijff ArenA. De verdediger was ontevreden over het gebrek aan speelminuten en koos daarom voor een vertrek uit Amsterdam. In Turijn ontwikkelde Schuurs zich vrijwel direct tot een van de leiders in de ploeg van trainer Ivan Juric. Van de 34 wedstrijden die hij beschikbaar was in de Serie A verscheen hij er in 28 aan de aftrap. Il Grande Toro eindigde het seizoen uiteindelijk als tiende

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
6
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
48
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties