Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perr Schuurs zet seinen op groen; Di Marzio noemt mogelijke transfersom

Laatste update:

Ajax zet in op een bedrag van vijftien miljoen euro, maar het bod uit Turijn is beduidend lager, weet de transfermarktexpert. Het lokale Tuttosport pakte vrijdagochtend op zijn voorpagina uit met het nieuws dat Torino zeer concreet is voor Schuurs. De nummer tien van het afgelopen seizoen in de Serie A stuurde vrijdag een delegatie naar Amsterdam om de onderhandelingen met Ajax tot een goed eind te brengen. Di Marzio schat in dat een akkoord bereikt zou kunnen worden voor een bedrag van tien tot twaalf miljoen euro.

Eerder op de vrijdag bevestigde Wessel Weezenberg, de zaakwaarnemer van Schuurs, de onderhandelingen. "Torino is een belangrijke kandidaat, maar er zijn veel meer clubs concreet voor Perr", zei de spelersagent tegenover De Telegraaf. Volgens Di Marzio heeft het snel handelende Torino inmiddels goede papieren, nu Schuurs heeft aangegeven graag in het Granata te willen spelen. De voormalig verdediger van Fortuna Sittard ligt goed in de markt in Italië, want ook Fiorentina en Bologna zouden interesse hebben.

Schuurs speelt sinds de zomer van 2018 voor Ajax. De Amsterdammers betaalden in januari 2018 twee miljoen euro aan Fortuna Sittard voor de verdediger. Sindsdien speelde hij 90 officiële wedstrijden voor Ajax, waarin hij 3 keer scoorde en 4 assists gaf. Bij Ajax won Schuurs door de jaren heen veel prijzen. Zo werd hij drie keer landskampioen en won hij daarnaast twee TOTO KNVB Bekers en een Johan Cruijff Schaal.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
3
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
3
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
49
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
75
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties