Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perschef FC Volendam drijft in opmerkelijk Duits jasje de spot met Carel Eiting

Laatste update:

De perschef van FC Volendam, Sonny Sier, drijft op opmerkelijke wijze de spot met Carel Eiting, zo blijkt uit beelden die in handen zijn van de Facebook-pagina Volendam Inside. Op de laatste dag van de Volendamse kermis verscheen Sier in een wit jasje met Duitse vlaggen erop, terwijl op de rug het logo van FC Twente en de transfersom (een miljoen euro) die de Tukkers betaalden voor de middenvelder staan. Ondanks de belofte van Volendam om mee te werken aan een transfer, bleef de club lang voor een overstap van Eiting naar Twente liggen. Uiteindelijk werd de middenvelder in het gelijk gesteld door de arbitragecommissie van de KNVB en kon hij vertrekken uit Volendam.

Meer nieuws

Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties