Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Persona non grata' Carrasco maakt zichzelf onmogelijk en wordt geschorst

Laatste update:

"Geen enkel individu is belangrijker dan het collectief, we behandelen iedereen gelijk", meldt Dalian in een officieel statement op de clubsite. Carrasco mist vorige week de competitiewedstrijd tegen Hebei Fortune, wat voor zijn werkgever blijkbaar de druppel is geweest. De Belgisch international schreef op Twitter dat hij het betreffende duel had gemist 'om redenen buiten mijn wil'. Zijn verklaring kan een sanctie echter niet voorkomen.

Carrasco ligt al langer slecht bij de club uit China. Ploeggenoot Yu Zigian spuwde onlangs zijn gal op de sociale netwerksite Weibo. "Je pakte opzettelijk een vierde gele kaart om eerder naar Europa te kunnen terugkeren, je mist de volgende wedstrijd doordat het vliegtuig vertraging heeft... Maar hoe kan het dan dat je een hele dag later aankomt? Op training beweeg je niet in wedstrijdjes, je blijft gewoon op dezelfde plek staan, zonder aan te vallen of te verdedigen. Zo wordt de sfeer in het team helemaal verpest."

De 25-jarige middenvelder maakt er geen geheim van dat hij niet op zijn plaats is in China. "Ik zou heel graag terugkeren naar Europa. De aanpassing in China is niet makkelijk voor mijn familie", zo zei hij onlangs op een persmoment van de Rode Duivels. Arsenal is in de Engelse media al met hem in verband gebracht, maar de Londense club heeft moeite met de transfersom van naar verluidt 35 miljoen euro. Bayern München ziet Carrasco volgens BILD als alternatief voor Leroy Sané, die een vertrek bij Manchester City overweegt. Mocht deze deal niet doorgaan, dan verlegt der Rekordmeister de aandacht naar de oud-speler van AS Monaco en Atlético Madrid.

Verwacht jij dat Yannick Ferreira Carrasco deze zomer naar Europa gaat verkassen?

Meer nieuws

Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
25
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
7
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
5
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
3
Dumfries reageert via Instagram op veelbesproken actie tijdens kampioensfeest
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties