Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Persona non-grata haalt uit naar Arteta: 'Ik ben beoordeeld op 2,5 wedstrijd'

Laatste update:

Arsenal betaalde in 2019 dertig miljoen euro aan AS Saint-Étienne voor Saliba, om hem het eerste seizoen terug te verhuren aan dezelfde Franse club. Afgelopen zomer wilde de centrumverdediger bij Arsenal voor zijn kans vechten, maar een succes werd dat niet. Toen the Gunners besloten om Saliba aan te trekken was Unai Emery nog de manager van de club, maar die werd eind 2019 ontslagen en vervangen door Arteta. Laatstgenoemde zag het volgens Saliba totaal niet in hem zitten.

"De trainerswissel veranderde ook voor mij veel. Hij heeft me beoordeeld op tweeënhalve wedstrijd", zegt Saliba. "Ik zou graag meer wedstrijden hebben gespeeld, maar volgens hem was ik er niet klaar voor." De Frans jeugdinternational zat in de eerste seizoenshelft in slechts twee officiële wedstrijden van Arsenal op de bank en speelde zijn duels bij de Onder-23. Tot zijn debuut in de hoofdmacht kwam het nog niet. "Ik wachtte tot ik een kans van Arteta kreeg, maar soms gaat het zo in het voetbal."

Saliba heeft zich bij Nice direct in de basis geknokt en miste in de afgelopen zeven wedstrijden van de Franse nummer dertien geen enkele minuut. Arteta heeft al aangekondigd dat de mandekker in principe een nieuwe kans krijgt in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. "Ik weet dat het soms moeilijk uit te leggen is of te begrijpen na het geld dat de club heeft uitgegeven om hem binnen te halen, maar er zijn veel dingen met hem gebeurd, hij is een langetermijnspeler voor ons en we moeten hem ook beschermen", zei Arteta eerder. "Hij keert in de voorbereiding terug. Hopelijk komt hij terug met meer ervaring en ontwikkelt hij zich goed, daarom hebben we de beslissing genomen."

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties