Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Personele problemen stapelen zich op voor Xavi: ook Ter Stegen haakt af

Laatste update:

Voor Real Betis is de wedstrijd tegen Barcelona een uiterst belangrijke. De ploeg van trainer Manuel Pellegrini doet nog volop mee om de Champions League-tickets en is gebaat bij een goed resultaat tegen het elftal van Xavi. De afwezigheid van Ter Stegen komt in dat licht zeker niet ongunstig uit voor de ploeg van Pellegrini. De Duitse goalie was vrijdag al niet fit genoeg om te trainen en is zaterdag niet in het vliegtuig gestapt voor de trip naar Sevilla. Zaterdagochtend is op advies van de medische staf besloten hem geen deel uit te laten maken van de wedstrijdselectie.

Meer: FC Barcelona-president Joan Laporta eist mogelijk rematch el Clásico

Xavi reist sowieso al met een gehavende groep af naar het uitduel met Betis. Eerder deze week werd al bekend dat de oefenmeester geen beroep kan doen op Piqué, die kampt met een dijbeenblessure. Barça heeft niet bekendgemaakt hoe lang de centrumverdediger uit de roulatie is. Ook Dest, Nico en Sergi Roberto zijn in Barcelona achtergebleven. Het is voor Xavi te hopen dat zijn ploeg het duel zonder al te veel kleerscheuren doorkomt. Naast de waslijst aan blessures staan Frenkie de Jong, Eric García, Sergio Busquets en Jordi Alba op scherp. Zij zijn bij een volgende gele kaart geschorst.

Ook bij de Duitse nationale ploeg wordt voorzichtig omgegaan met Ter Stegen. De Duitse voetbalbond maakte afgelopen week bekend dat Ter Stegen deze zomer niet in actie komt namens die Mannschaft. "Hij is een van de beste keepers ter wereld. Door blessures heeft hij de afgelopen jaren amper pauze kunnen nemen, aangezien hij continu herstellende is", lichtte bondscoach Hansi Flick toe in een persbericht. "Rekening houdend met het WK in Qatar hebben we afgesproken dat het belangrijk is om een pauze in te lassen." Ter Stegen mist door de break onder meer de Nations League-duels met Italië, Engeland en Hongarije.

-

Meer nieuws

Chelsea vecht zich knap terug, maar vergeet zichzelf te belonen
0
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
1
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
21
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
5
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
6
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties