Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Persoonlijke triomf voor Strootman: na ruim twee jaar terug bij Oranje

Laatste update:

Het is onduidelijk of Strootman in deze wedstrijden ook kan gaan spelen; hij reist in eerste instantie af voor slechts het trainingskamp. Roma heeft groen licht gegeven, maar stelt één voorwaarde: de belasting voor Strootman bij Oranje moet de komende twee weken aansluiten bij het programma dat hij volgt bij de club. Strootman is nog maar net teruggekeerd uit de lappenmand en bij Roma doet men voorzichtig met de middenvelder, die in maart 2014 voor het laatst bij Oranje zat.

Volgens het Algemeen Dagblad is het ook mogelijk dat Arjen Robben even naar Portugal komt. De aanvaller van Bayern München komt door een liesblessure dit seizoen definitief niet meer in actie, maar in het kader van het groepsproces zal hij zich wellicht toch nog even bij Oranje melden. Robben speelde op 5 maart zijn laatste competitiewedstrijd; Bayern speelt aankomende zaterdag, dus zonder de Nederlander, de finale van de DFB Pokal tegen Borussia Dortmund.

-
Denk je dat Kevin Strootman nog belangrijk zal gaan worden voor het Nederlands elftal?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties