Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Perspectieven Ajax wijzigen zich in een even verloren gewaand seizoen'

Laatste update:

Volgens De Volkskrant 'speelt Ajax opeens weer herkenbaar voetbal'. "Wie stelt dat het ongelooflijk is dat het Ajax van Frank de Boer zo snel zo anders voetbalt dan het Ajax van Martin Jol, vergist zich. Het is juist begrijpelijk. De Ajacieden doen gewoon weer wat ze vroeger leerden en uitvoerden bij de jeugd. Ze doen weer wat ze vooral de laatste maanden dreigden af te leren."

Ook Trouw herkent de club weer. "Ajax begint weer op Ajax te lijken. Als het ware door één knip met de vingers was het verlammende chagrijn al verdreven bij Ajax, en in het eerste competitieweekeinde van wéér een nieuw tijdvak werd de lach door de aanhoudende onevenwichtigheid in de nationale voetbaltop nog eens aangewakkerd. Door misstappen van koploper PSV (0-0 bij De Graafschap) en FC Twente (6-2 liefst bij Heerenveen) wijzigden zich de perspectieven voor Ajax in een al even (opnieuw) verloren gewaand seizoen. "

"Na de voorstelling bij AC Milan (0-2) was het de eerste helft in het Gelredome ook smullen geblazen aan Amsterdamse zijde", schreef De Telegraaf maandag. "Met veel beweging en diepgang zonder bal, een zo nu en dan briljante Christian Eriksen, inschuivende centrumverdedigers, opkomende backs, prima positiespel en razendsnelle pressie bij balverlies werd het Vitesse, van die andere ex-Barça-speler Aldert Ferrer, tot figurant gedegradeerd."

De door Ajax-verhuurde Ismaïl Aissati werd in De Telegraaf ook nog aan het woord gelaten: "Het Ajax-voetbal was van een andere planeet", vond de huidige speler van Vitesse. Volgens het Algemeen Dagblad is er eindelijk weer duidelijkheid bij Ajax. "Martin Jol -en dat beamen de meeste mensen binnen de club - blijft een prima trainer. Maar in zijn pogingen het tij te keren schoof hij zoveel met spelers en systemen dat iedereen murw geslagen was."

Op welke plaats eindigt Ajax?

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
2
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
3
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
1
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
24
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties