Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Peter Bosz heeft enkele verrassingen in huis en zet Lozano op de bank

Laatste update:

Jerdy Schouten is fit genoeg om te spelen en verschijnt in de basis aan de aftrap. André Ramalho wordt in het centrum van de defensie verkozen boven Armel Bella-Kotchap. De wedstrijd begint om 21:00 uur en is te zien op RTL 7.

Meer: Peter Bosz in tranen na kampioenschap PSV: ‘Hij hoort hier bij te zijn’ | Ajax-trainer Van 't Schip feliciteert PSV en geeft credits aan Peter Bosz

Walter Benítez staat onder de lat bij PSV. Net als in de wedstrijd tegen Arsenal kiest Bosz voor Jordan Teze (rechts) en Sergiño Dest (links) als zijn backs. Het hart van de verdediging wordt gevormd door Ramalho en Olivier Boscagli, waardoor Bella-Kotchap op de bank zit. Op het middenveld staan Schouten en Joey Veerman achter nummer 10 Malik Tillman. Spits Luuk de Jong wordt geflankeerd door Bakayoko (rechts) en Noa Lang (links). Lozano begint op de bank.

PSV is in de Eredivisie nog altijd foutloos, al bleek Arsenal in de openingswedstrijd van de groepsfase een maat of twee te groot (4-0). Vorig seizoen won PSV in het eigen Philips Stadion in de Europa League met 2-0 van Sevilla, al was dat na de 3-0 oorwassing in Andalusië niet genoeg om uitschakeling te voorkomen.

Sevilla staat slechts 15de in LaLiga, al verloor de ploeg afgelopen weekend pas na een eigen doelpunt van Sergio Ramos met 1-0 van FC Barcelona. "We gaan knallen, maar spelen tegen een veelzijdige ploeg met veel ervaring", werd Bosz op de persconferentie geciteerd door het Eindhovens Dagblad. "Een ploeg die ook durft te voetballen, hebben we afgelopen weekend gezien tegen FC Barcelona."

Voor De Jong wordt het een speciaal duel. De aanvaller, die in blakende vorm verkeert, speelde 94 duels voor Sevilla, waarmee hij de Europa League won. "Ik kreeg direct berichtjes vanuit die hoek", vertelt hij over het moment dat de loting bekend werd. "Ik zie hier echt wel kansen voor ons, maar wij zullen op en top gefocust en geconcentreerd moeten zijn. Zij hebben de kwaliteiten om dingen af te straffen die bij ons niet goed gaan."

Sevilla-trainer José Luis Mendilibar kijkt uit naar het treffen in Eindhoven, de stad waar de club in 2006 de eerste van zijn zeven Europa League-bekers won. "Stap voor stap worden we beter en dat betekent dat de resultaten snel zullen volgen. Het wordt een lastige wedstrijd voor beide ploegen."

Opstelling PSV: Benitez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Tillman; Bakayoko, De Jong, Lang.

Opstelling Sevilla: Nyland; Jesus Navas, Gudelj, Sergio Ramos, Pedrosa; Lukebakio, Fernando, Rakitic; Suso, En-Nesyri, Ocampos.

Champions League
PSV
2 - 2
Sevilla
PSV - Sevilla:

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties