Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Peter Bosz kan borst natmaken na pak slaag tegen directe concurrent

Laatste update:

Leverkusen begon nochtans prima aan de wedstrijd in Sinsheim en dook in de openingsfase met name via Leon Bailey enkele keren zeer gevaarlijk op voor het doel van de thuisploeg. Het elftal van Bosz wist het overwicht echter niet om te zetten in een doelpunt en moest toezien hoe Hoffenheim na precies tien minuten voetballen aan de overkant wel de score wist te openen. Andrej Kramaric werd na een schitterende pass van achteruit bereikt in de diepte, waarna de Kroaat op de rand van het strafschopgebied oog had voor Ishak Belfodil. Die kon vrij aannemen en schoot vervolgens beheerst raak vanaf een meter of vijftien: 1-0.

De gelijkmaker liet echter slechts zeven minuten op zich wachten: Kevin Volland kopte in het strafschopgebied raak na een fijne voorzet van Julian Brandt. Volland was kort erna dicht bij zijn tweede treffer van de avond, maar de Duitse spits wist de bal van dichtbij niet in een leeg doel te krijgen. Halverwege de eerste helft kreeg Bosz een forse tegenvaller te verwerken, doordat Karim Bellarabi met een hamstringblessure uitviel. Leverkusen zag ook Lars Bender nog in eerste helft geblesseerd uitvallen en mocht van geluk spreken dat de rust werd gehaald zonder verdere kleerscheuren. Lukas Hradecky voorkwam met een schitterende redding een doelpunt van Kramaric, terwijl Leonardo Bittencourt uit kansrijke positie rakelings naast schoot.

Leverkusen bleef zo op de been, maar in het eerste kwartier van de tweede helft wist Hoffenheim vrij snel afstand te nemen van de formatie van Bosz. Een eigen doelpunt van Sven Bender betekende in minuut 51 de 2-1, waarna uitblinker Belfodil de voordelige marge voor Hoffenheim rond het uur verdubbelde. De Algerijnse aanvaller werd in de diepte bereikt door Florian Grillitsch, waarna hij Mitchell Weiser uitkapte en uiteindelijk wist te scoren met een laag schoot. Leverkusen speelde niet eens zo slecht, maar met name Bailey had het vizier niet op scherp staan. In de slotfase gooiden de bezoekers alle remmen los, waardoor Hoffenheim naar hartenlust kon counteren en uiteindelijk via Kramaric nogmaals toesloeg.

-

Meer nieuws

Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
0
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
4
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
34
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
14
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties