Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Peter Bosz kan totaal niet genieten van PSV - Feyenoord: 'Maar dat moment...'

Laatste update:

PSV is ook na de 24e speelronde ongeslagen in de Eredivisie. De koploper keek tegen Feyenoord even tegen een achterstand aan, maar pakte alsnog een punt in de topper in Eindhoven dankzij een fraaie goal van Guus Til: 2-2. Toch is Bosz absoluut niet tevreden.

Meer: PSV-trainer Bosz gunt Drommel voor het eerst dit seizoen speeltijd in Eredivisie | Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax

"Ik heb zeker niet genoten van de wedstrijd", geeft Bosz na afloop aan voor de camera van ESPN. "Ik heb geen goed voetbal gezien. De eerste helft waren wij de bovenliggende partij, maar ik heb niet echt kunnen genieten."

"Voor mijn gevoel wilde Feyenoord de eerste helft niet voetballen, terwijl wij heel slordig waren in de opbouw. En als je ziet hoe wij die tweede helft beginnen: dat is helemaal slecht. Dat kunnen wij veel beter, maar dat heb ik helaas niet gezien."

"Van de 1-0 heb ik overigens wel genoten, want dat was een geweldige goal", vervolgt Bosz. "Het inspelen richting Luuk de Jong, die de bal vervolgens perfect doorkaatste. Daarna volgde de individuele actie (van Tillman, red.): geweldige goal."

"Wij kunnen zoveel beter. We wisten dat Feyenoord maar twee dagen rust had gehad, dus we wilden de gaskraan volledig opendraaien. Het veld maakte het niet makkelijk, want er gleden veel mensen uit. Dat was niet in ons voordeel, maar wij kunnen gewoon veel beter. Het is jammer dat je dat niet in deze belangrijke wedstrijd kunt laten zien."

"Als je niet kan winnen, dan moet je in ieder geval niet verliezen. Dat hebben we vandaag niet gedaan. Het gat is tien punten gebleven", besluit Bosz.

Meer nieuws

VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
1
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
10
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
4
Alex Kroes spreekt zich voor het eerst uit over functiewijziging bij Ajax
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties