Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Couhaib Driouech nadert eindelijk miljoenentransfer van Excelsior naar PSV

Laatste update:

Driouech was afgelopen winter al zeer dicht bij een overstap naar PSV, maar op het laatste moment ketste de deal tussen de regerend landskampioen en Excelsior af. PSV bleef desondanks geïnteresseerd in de diensten van de smaakmaker van de Rotterdammers.

Het bod dat PSV afgelopen winter bij Excelsior had neergelegd bedroeg een transfersom tussen de drie en vier miljoen euro. De afgelopen weken heeft PSV opnieuw een aanbieding op Driouech uitgebracht. Volgens Elfrink gaat het 'vermoedelijk om een bedrag rond de twee miljoen euro'. Nu lijkt Driouech de Kralingers alsnog meer op te leveren.

Medio juni leek de overgang van Driouech naar PSV nog af te ketsen. Het miljoenenbod vanuit Eindhoven was voor Excelsior geen reden om de aanvaller te verkopen. De Kralingers verlangden een hogere transfersom en schermden volgens Voetbal International met veel (buitenlandse) interesse.

Clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad voegde toe dat PSV tijdens de play-offs om promotie/degradatie een bod van 'iets meer dan twee miljoen euro' op Driouech had uitgebracht. Naar verluidt was er door de Eindhovenaren ook een deadline gesteld.

Driouech was een gewilde speler in de afgelopen periode, want ook Leeds United en Sevilla werden met hem in verband gebracht. De vleugelaanvaller kiest er nu echter voor om voorlopig in de Eredivisie te blijven.

De nieuwe buitenspeler van PSV verlaat Excelsior met 101 wedstrijden achter zijn naam. Driouech kwam in die optredens tot zestien doelpunten en evenzoveel assists. Driouech kwam eerder uit voor sc Heerenveen, dat ongeveer een derde van de transfersom opstrijkt.

PSV


Driouech is de eerste aanwinst van PSV voor komend seizoen. Wel werden Malik Tillman en Sergiño Dest definitief vastgelegd. Daarnaast tekende Ismael Saibari een nieuw contract in het Philips Stadion.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Absolute uitblinker De Vrij krijgt een 8, ook zes onvoldoendes bij Oranje
114
Buitenlandse pers trekt vergelijking tussen Cristiano Ronaldo en Memphis Depay
15
Vaderlandse media duiden met één reden waarom prestatie Oranje bijzonder is
46
De miljoenenaankoop van Feyenoord die Vinícius van het scoren wist te houden
8
Driessen adviseert Koeman om één positie te wijzigen in basisopstelling Oranje
27
Veerman onthult welke twee dingen Koeman zei in de rust van Nederland - Turkije
12

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Reacties