Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Ajax bevestigt vertrek verdediger Jorge Sánchez en lijkt verlies op de koop toe te nemen

Laatste update:

Mike Verweij van De Telegraaf meldde begin juni dat Ajax drie miljoen euro overhoudt aan de definitieve verkoop van Sánchez, die afgelopen seizoen werd verhuurd aan FC Porto. Ajax zelf doet geen mededelingen over de definitieve transfersom.

De 26-jarige Sánchez werd in 2022 voor vijf miljoen euro overgenomen van Club América, waardoor Ajax verlies lijkt te lijden. Zijn debuut volgde op 28 augustus van dat jaar, in de met 0-2 gewonnen uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Sanchez kwam in totaal 26 keer in actie namens Ajax, dat hem uitzwaait met drie goals achter zijn naam.

Cruz Azul toonde afgelopen winter volgens de Mexicaanse tak van ESPN ook al interesse in de aan Porto verhuurde verdediger van Ajax. In Portugal moest Sánchez het afgelopen seizoen voornamelijk genoegen nemen met invalbeurten.

In het seizoen dat Sánchez bij Ajax speelde kreeg hij net als de rest van de selectie flink wat kritiek te verduren. Dit deed hem naar eigen zeggen 'erg veel pijn'.

"Ik begon alles te geloven wat mensen zeiden, maar dankzij mijn mental coach en mijn vrouw werd ik mentaal sterker", zei hij in oktober vorig jaar tegenover Mexicaanse media.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Oranje-selectie ontvangt speciale gast in kleedkamer en gaat los op bekend lied
9
Koeman loopt vervroegd weg bij pers na Nederland - Turkije: 'Waar ga je heen?'
41
Bezoek een wedstrijd van Barcelona al vanaf 87 euro. Koop hier je tickets!
0
Engelse pers blikt al vooruit op duel met Oranje: 'Zwaarst mogelijke opponent'
29
Absolute uitblinker De Vrij krijgt een 8, ook zes onvoldoendes bij Oranje
122
Buitenlandse pers trekt vergelijking tussen Cristiano Ronaldo en Memphis Depay
55

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Reacties