Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Mats Wieffer moet Feyenoord niet inruilen voor Brighton & Hove Albion: 'Kom op, zoek het hogerop'

Laatste update:

"Ik lees dat Mats Wieffer in de belangstelling staat van Brighton", opent Driessen het item over de middenvelder van Feyenoord in de Kick-off-podcast van De Telegraaf. "En dat hij daar waarschijnlijk gaat praten. Dat zou een heel slecht signaal zijn voor Feyenoord."

"Als Feyenoord een van zijn beste spelers kwijtraakt aan Brighton, de nummer zeven of acht van Engeland... Het zou nu zo moeten zijn dat topspelers van Feyenoord, die normaal gesproken ook in het Nederlands elftal spelen, naar de echte subtop of top gaan."

"Liverpool, Tottenham Hotspur of Atlético Madrid zouden Wieffer moeten oppikken", is Driessen niet onder de indruk van de mogelijke overgang van Wieffer naar Brighton. "Als jij dan naar Brighton gaat, dan betekent dat dat de waarde van andere spelers ook minder wordt."

"Dus een topspeler van Feyenoord is Brighton-waardig, kom op. Wieffer moet het gewoon hoger zoeken. Ik snap ook niet dat ze het gesprek aangaan met Brighton. Misschien is dat om andere clubs wat scherper te maken", probeert Driessen een verklaring te vinden voor de onderhandelingen tussen Feyenoord en the Seagulls.

"Maar blijf dan nog een jaar bij Feyenoord om Champions League te spelen", geeft de chef voetbal van De Telegraaf mee aan Wieffer. "In plaats van in the middle of nowhere van Brighton te gaan voetballen. Een geweldige competitie, maar je club stelt helemaal niets voor."

Deal op komst


Feyenoord en Brighton hebben een mondeling akkoord bereikt over Wieffer, zo meldt De Telegraaf donderdagmiddag. De Rotterdammers vangen naar verluidt een vaste transfersom van 30 miljoen euro voor de Oranje-international. Dat bedrag kan middels bonussen nog fors oplopen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Journalist bekogeld met zware vuurwerkbommen in Schilderswijk: 'Eén grote chaos'
0
Pedri richt zich na oplopen EK-eindigende blessure via Instagram tot Toni Kroos
3
Go Ahead Eagles heeft nieuwe hoofdtrainer binnen en kiest niet voor Henk de Jong
3
Speler van Oranje krijgt twijfelachtige eer en maakt meeste overtredingen dit EK
19
Absolute uitblinker De Vrij krijgt een 8, ook zes onvoldoendes bij Oranje
134
Verweij weet wie van Oranje als eerste in bus is en niet lekker in zijn vel zit
92

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties