Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Peter Bosz komt op rampmiddag direct onder druk bij Olympique Lyon

Laatste update:

Al in de eerste helft had Lyon het lastig. Met name de zeventienjarige Mohamed-Ali Cho bezorgde de defensie van Bosz grote problemen en de 1-0 achterstand bij rust was dan ook verdiend te noemen. Die kwam na twintig minuten tot stand toen Lyon-doelman Anthony Lopes mistastte op een voorzet van Jimmy Cabot, waarna Sofiane Boufal de bal uit een lastige hoek in een leeg doel kon schuiven: 1-0.

Het zat Lyon ook niet mee, want Karl Toko Ekambi had op slag van rust voor de gelijkmaker moeten tekenen. De aanvaller leek de bal na een goede aanname van dichtbij in een leeg doel te kunnen koppen, maar mikte naast. Bosz liet zijn onvrede blijken door in de rust drie wissels door te voeren. Toch kreeg Lyon in de 53e minuut een nieuwe klap, toen Marcelo de bal bij een ongelukkige terugspeelpass knullig in eigen doel tikte: 2-0.

De rampmiddag kreeg twaalf minuten later definitief gestalte voor Lyon, toen Maxwel Cornet te laat was met zijn tackle om een counter van Angers te smoren. De aanvaller kreeg zijn tweede gele kaart en stelde de bezoekers daarmee voor een onmogelijke opdracht om nog terug te komen. De genadeklap kwam een klein kwartier voor tijd van Azzedine Ounahi, die de bal vanbuiten het strafschopgebied simpel in de hoek plaatste: 3-0.

-

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
100
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties