Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Peter Bosz legt een aanbieding neer bij Ajax voor André Onana'

Laatste update:

De Franse krant meldt dat 'bronnen rond Onana' hebben aangegeven dat Lyon enkele dagen geleden al een gesprek heeft gevoerd met de sluitpost. Les Gones zouden een langetermijncontract hebben aangeboden, al is er van een akkoord nog geen sprake. De doelman is naar verluidt geïnteresseerd in een overstap naar Lyon, mits hij daar kan rekenen op een basisplek. Onana wacht nog met het doorhakken van de knoop, omdat er nog 'andere Franse ploegen' geïnteresseerd zouden zijn in de diensten van de keeper.

Er zijn wel enkele struikelblokken voor Lyon als het daadwerkelijk in zee gaat met de Kameroener. Onana wil volgend jaar graag meespelen met de Afrika Cup, wat betekent dat Lyon de volledige maand januari niet kan beschikken over de doelman. Daarnaast zal hij ook nog de dopingschorsing moeten uitzitten. Pas vanaf 1 september mag Onana weer op het trainingsveld verschijnen en vanaf 4 november is hij weer speelgerechtigd.

Lyon krijgt volgens L'Equipe in de strijd om de handtekening van Onana van concurrentie van Internazionale, waarmee hij ook al 'een gesprek heeft gevoerd'. Inter is op zoek naar een vervanger voor de 38-jarige Samir Handanovic. L'OL hoopt de concurrenten echter te overtreffen met 'gegarandeerde speeltijd' in de Europa League en in de Coupe de France. Het plan van Lyon is om Anthony Lopes als eerste doelman in te zetten in de competitiewedstrijden van komend seizoen. Onana kan zodoende fit worden en wedstrijdritme opdoen. Vanaf de tweede jaargang gaat hij de strijd om een basisplek aan met Lopes.

Verder meldt de krant dat ook Arsenal wel oren heeft naar een deal met Ajax. Onana zou echter als voorwaarde hebben gesteld dat hij een gegarandeerde basisplek krijgt ten koste van Bernd Leno, die momenteel eerste doelman is bij de Londenaren. Aan dat voorstel willen the Gunners vooralsnog niet meewerken.

Meer nieuws

VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
68
De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
5
Atalanta-speler Djimsiti oogst lof met sympathieke actie richting De Roon
1
Lookman beslist EL-finale voor Atalanta en beëindigt ongeslagen reeks Leverkusen
138
Schandalige taferelen in Tsjechië: fans op het veld op de vuist na bekerfinale
22
Feyenoord hoort 'nee' van trainer; Graham Potter nog steeds serieuze kandidaat
65

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties