Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Peter Bosz legt vinger op zere plek na Champions League-uitschakeling PSV

Laatste update:

De achtste finale werd het eindstation van PSV. Op bezoek bij Borussia Dortmund ging de ploeg van trainer Peter Bosz met 2-0 onderuit na het eerdere 1-1 gelijkspel in Eindhoven. In de derde speelminuut maakte Jadon Sancho de openingstreffer, waarna Marco Reus diep in blessuretijd voor de beslissing zorgde.

Meer: PSV-trainer Bosz gunt Drommel voor het eerst dit seizoen speeltijd in Eredivisie | Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax

"In de eerste dertig minuten deden wij het niet goed", concludeert Bosz na afloop voor de camera van RTL 7. "We kregen de druk er niet op en we waren onrustig in balbezit. Daarna zijn we vrij snel gaan doorschuiven en een-tegen-een gaan spelen, waardoor we meer grip kregen."

"We hebben een goede tweede helft gespeeld en we hebben gedomineerd. We zijn vaak in de zestien gekomen bij Dortmund, maar vooral in de laatste fase van de aanval namen we niet de juiste beslissing."

"Vaak was de eindpass niet goed genoeg, al hadden we af en toe ook een beetje pech. Zo raakte Lozano de paal en schoot Luuk de Jong nog over aan het eind na een geweldige aanval", aldus Bosz. "We hadden een aantal mogelijkheden, maar we lieten na te scoren."

Komende vrijdag krijgt Borussia Dortmund vanaf 12.00 uur te horen wie de tegenstander wordt in de kwartfinale van het miljardenbal.

PSV kan zich na de nederlaag volledig focussen op de Eredivisie. De voorsprong bedraagt na 25 speelronden nog altijd 10 punten op naaste achtervolger Feyenoord.

Meer nieuws

Etienne Vaessen en Gyrano Kerk opgenomen in voorselectie WK-kwalificatiereeks
0
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
2
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Liverpool
22
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Real Sociedad
30
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
24
Nuri Sahin komt naar voren als mogelijke opvolger van Slot bij Feyenoord
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties