Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Peter Bosz mist toptalenten; Noa Lang wel mee op trainingskamp PSV

Laatste update:

Bosz neemt iedereen van de A-selectie mee naar Spanje, op twee spelers na. Ismael Saibari ontbreekt in de selectie, hij is opgenomen in de selectie van Marokko voor de Afrika Cup. Armel Bella-Kotchap is nog steeds herstellende van zijn schouderblessure.

Meer: PSV-trainer Bosz gunt Drommel voor het eerst dit seizoen speeltijd in Eredivisie | Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door PSV (@psv)

Voor Bella-Kotchap is dit seizoen nog geen succes te noemen. De huurling van Southampton kwam in de eerste seizoenshelft slechts 246 minuten in actie voor PSV, verdeeld over vijf optredens.

Verder ontbreken er nog twee spelers bij de Eindhovenaren. Toptalent Jason van Duiven is ziek en is daarom niet meegereisd naar Spanje. Ricardo Ledezma wacht nog op een werkvergunning en is er daarom niet bij.

Bosz heeft daarom gekozen om een aantal andere talenten mee te nemen naar de trainingsweek. Doelman Niek Schiks, verdediger Emmanuel van de Blaak, middenvelder en uitblinker bij Jong PSV Tygo Land en de aanvallers Tai Abed en Emir Bars zijn toegevoegd aan de selectie.

Ook Noa Lang is in Spanje van de partij. Hij ontbrak de laatste maanden vanwege een hamstringblessure, maar gaat in Spanje weer verder werken aan zijn fitheid.

PSV oefent komende zondag tegen zowel Heracles Almelo als het Duitse HSV. Op 13 januari hervatten de Eindhovenaren het Eredivisie-seizoen met een thuiswedstrijd tegen Excelsior.

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
186
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties