Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Peter Bosz ruimt geen plek in voor Malik Tillman in cruciaal CL-duel met RC Lens

Laatste update:

Walter Benítez verdedigt het Eindhovense doel. De verdediging wordt gevormd door Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli en Sergiño Dest. Jerdy Schouten en Joey Veerman staan op het middenveld achter Til. De aanval bestaat uit Johan Bakayoko, Luuk de Jong en Hirving Lozano.

Meer: Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte

PSV en Lens waren twee weken geleden aan elkaar gewaagd en dat was ook terug te zien aan de uitslag (1-1). Bosz hoopt dat de steun van het PSV-publiek net dat extraatje betekent richting een mogelijk cruciale zege op de Fransen. "Er komen nu behoorlijk wat fans van Lens mee, maar niet een heel stadion. Dat zit er wel voor ons nu. Dat zou een groot verschil kunnen zijn. Dat de supporters volledig achter ons staan, hopelijk helpt dat om te winnen."

Bosz kan nog niet beschikken over de namen die de afgelopen tijd ook al verstek moesten laten gaan: Mauro Júnior, Armando Obispo, Armel Bella-Kotchap en Noa Lang. Hoe Bosz het precies gaat aanpakken tegen Lens, wilde hij dinsdag nog niet kwijt. "Het heeft geen zin dat nu allemaal te gaan vertellen, maar we zien duidelijk mogelijkheden om vaker tot scoren te komen."

Dankzij het gelijkspel heeft Lens drie punten meer dan PSV. Een Franse zege in het Philips Stadion zou betekenen dat Lens PSV hoe dan ook onder zich houdt. Om te winnen van de Eindhovenaren zal Lens beter voor de dag moeten komen dan in de Ligue 1. Afgelopen weekend kwam de ploeg van trainer Franck Haise niet tot scoren tegen laagvlieger FC Lorient (0-0). Lens staat slechts tiende in de competitie, al is het na de heenronde nog altijd ongeslagen in de Champions League.

"Het is heel goed om de returnfase aan te vangen met vijf punten", stelt Haise tevreden. "We zijn ambitieus, maar zullen pas over het vervolg van het toernooi praten als we ons kwalificeren." Haise heeft ook gezien dat PSV kinderlijk eenvoudig afrekende met Heracles. "Goed verdedigen zal een vereiste zijn om een goed resultaat te kunnen behalen", weet de oefenmeester. "Inspanningen leveren zit in ons DNA. We zullen de hele negentig minuten defensief goed moeten zijn."

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Til, Veerman; Bakayoko, De Jong, Lozano.

Opstelling RC Lens: Samba; Gradit; Danso, Medina; Frankowski, Abdul Samed, Mendy, Machado; Sotoca, Wahi, Thomasson.

UEFA Champions League
PSV
1 - 0
RC Lens
PSV - RC Lens:

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
4
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
4
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
12
AC Milan gaat mede door schitterende goal ex-PSV'er kansloos onderuit in Turijn
5
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties