Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Peter Bosz stelt herstelde Veerman direct op tegen zijn oude club

Laatste update:

Walter Benítez staat onder de lat bij de Eindhovenaren. De Argentijn ziet de gebruikelijke vier namen voor zich staan: Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli en Sergiño Dest. Het meespelen van laatstgenoemde mag vrij verrassend genoemd worden. Verwacht werd dat de back zeker een wedstrijd leek te moeten missen na zijn uitvalbeurt tegen Ajax. Zijn klachten vielen echter mee.

Op het middenveld keert Veerman terug. De ex-speler van Volendam kampte met een kuitblessure, maar is daar inmiddels van hersteld en staat direct weer in de basis bij de titelfavoriet. De rest van het middenveld bestaat uit Ismael Saibari en Jerdy Schouten. Laatstgenoemde is volledig hersteld van zijn luchtweginfectie. Voorin geen wijzigingen: Johan Bakayoko (rechts), Luuk de Jong en Hirving Lozano (links).

Volendam heeft de punten keihard nodig, wat maakt dat de afwezigheid van Xavier Mbuyamba en Calvin Twigt zich laat voelen. Trainer Regillio Simons wil ondanks hun afwezigheid en de kracht van PSV van het voetbal van zijn eigen team uitgaan. "We willen steeds dominanter gaan spelen en het is de bedoeling dat we aanvallender gaan voetballen", vertelde hij bij NH Sport.

"We willen meer balbezit en kansen creëren. Maar het is dan wel zaak dat we het verdedigend op orde hebben." Volendam moest in de vorige speelronde tegen FC Utrecht vier doelpunten slikken (4-2). De laatste Eredivisiezege dateert van 16 december, toen er met 1-2 gewonnen werd van sc Heerenveen. Mede door de slechte resultaten van de laatste tijd staat Volendam zeventiende. Volgende week wacht het cruciale duel met Vitesse, dat net zo weinig punten heeft (12) en laatste staat.

Bosz is op zijn hoede voor Volendam en weet dat een kat in het nauw rare sprongen kan maken. "Ik verwacht zondag een ploeg die er alles aan zal doen om in de Eredivisie te blijven. We zagen dat Ajax, FC Twente en Almere City zich hadden aangepast. Onze ploeg is op alle scenario's voorbereid en moet zich maximaal inzetten."

Van onderschatting wil Bosz absoluut niets weten. "Ik zie geen enkele reden om mijn ploeg tegen FC Volendam te sparen. We moeten vol aan de bak om te winnen. De spelers weten ook dat als je bij mij in de selectie zit je alles moet geven." Bosz kon deze week verblijd worden met de terugkeer van onder meer Ricardo Pepi, Veerman en Schouten. Het deed de trainer goed. "Op de training zag ik gelukkig weer de oude Jerdy."

Opstelling FC Volendam: Backhaus; Buur, Benamar, Mirani, Flint, Cox; Maulun, De Haan, Jonhson; Ould-Chikh, Booth

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Saibari, Veerman; Bakayoko, De Jong, Lozano.

Bekijk FC Volendam - PSV live op ESPN via Ziggo!

Meer nieuws

Scheidsrechtersrapport onthult voor welke 5 woorden Bellingham rood kreeg
23
De Mos vol ongeloof na aanhoren Slot: 'Feyenoord heeft 2 zware duels gehad'
9
VZ Weekend Quiz: Welke Eerste Divisie-club bereikte als laatste de bekerfinale?
3
Van 't Schip laat Gaaei buiten selectie Ajax: 'Hij zit er helemaal doorheen'
14
Voorspel de winnaar bij de kraker PSV - Feyenoord en pak 50x je inzet!
0
Kwakman ziet patroon in opstelling Ajax: 'Zou het met elkaar te maken hebben?'
3

Meer sportnieuws

Kan er maar één zijn! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties