Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Peter Bosz voert twee wijzigingen door bij PSV voor CL-duel met RC Lens

Laatste update:

Walter Benítez verdedigt het Eindhovense doel in Stade Bollaert-Delelis. De verdediging wordt gevormd door Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli en Dest. Bosz kan nog geen beroep doen Armel Bella-Kotchap, waardoor Ramalho andermaal aan de aftrap staat. Dest neemt de plek in van de gepasseerde Van Aanholt.

Meer: Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte

Op het middenveld moeten Jerdy Schouten en Joey Veerman voor de controle op het middenveld zorgen. Tillman is daarop de meest vooruitgeschoven man op de 10-positie. Bij afwezigheid van Noa Lang, die kampt met een hamstringblessure, start Hirving Lozano net als afgelopen weekend op de linksbuitenpositie. Aan de rechterkant moet Johan Bakayoko spits Luuk de Jong van bruikbare ballen voorzien.

Lens kent, ondanks dat het pas oktober is, nu al een seizoen van uitersten. Nadat vier van de vijf eerste Ligue 1-duels verloren gingen, werden daarna de eerste twee competitiezeges van het seizoen geboekt. Echter werden de laatste twee duels weer gelijkgespeeld, waardoor les Sang et Or pas vijftiende staan. Daarentegen staat de ploeg van trainer Franck Haise bovenaan in Groep B van de Champions League.

Dat heeft het te danken aan een gelijkspel in Sevilla (1-1) en een zege op Arsenal (2-1). "We hebben niets gestolen, die punten hebben we verdiend", vertelde Haise maandag op de persconferentie. "We bevinden ons in een goede positie, maar we weten dat het geen eenvoudige opgave gaat worden." Haise kan niet beschikken over de geblesseerden Wuilker Faríñez en Jimmy Cabot.

PSV moet het naast Mauro Júnior en Armando Obispo stellen zonder Bella-Kotchap en Lang. Laatstgenoemde was tijdens het gelijkspel tegen Sevilla (2-2) veruit de meest dreigende man aan de kant van de Eindhovenaren. Met Lozano hoopt Bosz soortgelijk gevaar aan de linkerkant te zien in Lens.

Het duel is een speciale voor Olivier Boscagli, wiens moeder supporter is van Lens. "Iedereen kent de bijzondere atmosfeer hier, we moeten daar niet van onder de indruk raken en ons eigen spel spelen", liet de Monegask weten. "Omdat zij in een ander systeem spelen (3-4-2-1, red.), veranderen er misschien wat details, maar wij blijven onze stijl trouw." Het wordt de eerste keer dat PSV en Lens elkaar in officieel verband treffen.

Opstelling RC Lens: Samba; Gradit, Danso, Medina; Frankowski, Mendy, Abdul Samed, Machado; Sotoca, Fulgini; Wahi.

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Tillman; Bakayoko, De Jong, Lozano.

UEFA Champions League
RC Lens
1 - 1
PSV
RC Lens - PSV:

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
10
Gewilde Mourinho kan trainerscarrière vervolgen in voor hem nieuwe competitie
1
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ronaldo ontmoet Neymar én zorgt met uitspraak voor chagrijn bij Arsenal-fans
9
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties