Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Peter Bosz wacht nog langer op zege mede door goal Davy Klaassen

Laatste update:

Ongelukkige momenten aan beide kanten zorgden voor een tussenstand van 1-1 toen het rustsignaal in de BayArena klonk. Na vier minuten spelen liep het team van trainer Florian Kohfeldt reeds achter de feiten aan. Het was Ömer Toprak die een scherpe, en door Lucas Alario verlengde, corner van Kerem Demirbay achter zijn eigen doelman werkte: 1-0. Vijf minuten voor rust ontdeed Milot Rashica zich eenvoudig van Julian Baumgartlinger en belandde zijn schot via Aleksander Dragovic achter Lukas Hradecky.

Het team van Bosz was duidelijk met offensievere intenties aan het duel begonnen, maar het meeste gevaar ontstond vooral bij hoekschoppen. Qua veldspel kon Bayer niet imponeren, al was de voorsprong lange tijd verdiend. De gelijkmaker van Rashica viel op een moment dat Werder alle schroom van zich had afgegooid. Drie minuten na de onderbreking viel zelfs de 1-2. Na goed voorbereidend werk van Josh Sargent schoot Klaassen direct op doel en zijn, licht door Lars Bender aangeraakte, schot was niet te stoppen voor Hradecky.

De uitstekend spelende Karim Bellarabi had een groot aandeel in de gelijkmaker na nog geen uur spelen. Na een goede actie aan de rechterkant zette hij voor en schoot Alario de bal in de rechterhoek: 2-2. Bayer wilde meer, zocht met man en macht naar de 3-2 en dacht twintig minuten voor tijd loon naar werken te krijgen. Een treffer van Alario werd echter na ingrijpen van de VAR wegens hands van Nadiem Amiri ongeldig verklaard. In de extra tijd maakte Amiri overigens hands in zijn eigen strafschopgebied, maar de VAR zag er geen penalty in.

-
Wie gaat dit seizoen hoger eindigen?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
1
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
3
PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
4
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
5
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
31

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties