Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Petr Cech debuteert op topniveau van sport die hij leuker vond dan voetbal

Laatste update:

Voor Cech was het een weekend om nooit te vergeten. Het Chelsea-icoon debuteerde namelijk voor Belfast Giants, een van de beste ijshockeyclubs die het Verenigd Koninkrijk rijk is.

Cech is al van jongs af aan fan van ijshockey en timmert al sinds 2019 aan een (semi-)profcarrière. Na periodes op het vierde en derde niveau was het nu tijd voor 'het echie'.

De legendarische voetbalgoalie, die onlangs in een interview zei dat ijshockey zijn favoriete sport was als kind, mocht bij een 5-1 voorsprong en nog vijf minuten te gaan invallen in het duel met Glasgow Clan. Dat gebeurde nadat de zesduizend bezoekers luidkeels om zijn debuut hadden gevraagd.

Cech hield zijn doel schoon, wat de dag nog wat extra glans gaf, echter blijft het mogelijk bij één wedstrijd.

De 124-voudig Tsjechisch international ligt namelijk voor zeer korte tijd vast bij de Giants. Cech tekende half november een huurcontract om blessureleed op te vangen.

Dat betreft blessureleed bij reserve Jackson Whistle; eerste keus Tyler Beskorowany is 'gewoon' fit. Cechs debuut lijkt daarom slechts een vriendendienst te zijn.

In principe keert Cech binnenkort weer terug bij eigenlijke werkgever Oxford City Stars. Die club komt uit op het derde niveau. Voor de Oxford City Stars speelde Cech tot nog toe zes duels. Daarin liet hij gemiddeld iets meer dan vijf goals per keer door.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties