Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Petrovic keert terug bij 'zijn' PSV: 'Soms zie je dan bij mij de traantjes'

Laatste update:

"Ik heb daar een geweldige tijd meegemaakt", zegt de trainer van ADO Den Haag. Na afloop van zijn laatste wedstrijd scandeerden de fans van PSV zijn naam en verliet hij hevig geëmotioneerd het veld. "Soms zie je dan bij mij traantjes. Maar ik moest weg. Ik kreeg een gigantisch groot contract in Japan."

Bij ADO Den Haag heeft hij een contract tot het einde van het seizoen en de kans is aanwezig dat hij vertrekt. "Dan kun je van mij misschien weer een traantje verwachten. Als ik ergens een goed gevoel heb, doet het mij pijn te vertrekken. Maar als ik ergens niet het goede gevoel heb, dan ben ik een teringlijer."

-
Is Zeljko Petrovic een goede trainer?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
33
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
30
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties