Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Petrovic ruziet op persconferentie: 'Jij hebt geen respect voor mij!'

Laatste update:

De 51-jarige Montenegrijn beet van zich af en zei dat de verslaggever in kwestie bewust gewisselde of tegenvallende spelers interviewt. "Ik probeer heel netjes met jou te zijn, maar kun jij als man één keer zeggen waar je naartoe wilt. Zeg maar als man: wat wil je? Het is raar dat je altijd spelers die gewisseld worden en bankspelers gaat interviewen. Schaken speelde een mindere wedstrijd en daarom heb wisselde ik hem. Is dat een normaal antwoord?", foeterde Petrovic.

De journalist beantwoordde die vraag met 'ja' en vroeg vervolgens waarom Petrovic zo fel van leer trok: "Omdat je irritant bent. Het is opvallend dat je altijd dit soort spelers interviewt. Iedereen ziet dat binnen de club, niet alleen ik zie dat. Ik vind het jammer dat ik zo moet reageren. Zeg maar gewoon waar je naartoe wilt, dan geef ik eerlijk antwoord. Jij hebt geen respect voor mij", besloot Petrovic, van wie de wissel overigens weinig succesvol was. PSV schroefde de voorsprong na rust immers op naar 3-1.

-
Denk jij dat ADO Den Haag dit seizoen gaat degraderen?

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
2
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
21
Arjen Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
14
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties