Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Giovanni van Bronckhorst heeft beet en haalt Portugees international Rafa Silva naar Besiktas

Laatste update:

De 25-voudig international van Portugal gaat bij Besiktas liefst 6 miljoen euro per jaar opstrijken. Rafa Silva kijkt uit naar zijn dienstverband in Turkije, zo laat hij weten via de clubwebsite. "Ik ben hier om prijzen te winnen. Daarnaast wil ik dat Besiktas weer de erkenning krijgt die het verdient. Daarom ben ik hierheen gekomen."

Besiktas mag in de handjes knijpen met de komst van Rafa Silva, daar de Portugees in het afgelopen seizoen in uitstekende vorm verkeerde bij Benfica. De ervaren aanvaller kwam liefst 4.372 minuten (52 wedstrijden) in actie onder Roger Schmidt. Daarin was Rafa Silva goed voor 22 doelpunten en 15 assists.

Rafa Silva is de derde grote aanwinst van Van Bronckhorst bij Besiktas. Eerder werd verdediger Gabriel Paulista (33) transfervrij opgepikt bij Atlético Madrid. Middenvelder Al-Musrati (28) werd voor 11 miljoen euro overgenomen van SC Braga. Transfermarkt schat de marktwaarde van Rafa Silva op zo'n 14 miljoen euro, maar Besiktas hoeft dus geen transfersom over te maken aan Benfica.

Rafa Silva speelde liefst acht seizoenen in het shirt van Benfica. In totaal speelde hij 326 officiële wedstrijden namens de Portugese topclub. Rafa Silva was daarin goed voor 94 doelpunten en 79 assists.

Besiktas zal Rafa Silva tijdens de start van de voorbereiding direct verwelkomen. De Portugees behoort niet tot de EK-selectie van bondscoach Roberto Martínez, daar hij twee jaar geleden heeft besloten te stoppen met interlandvoetbal.

Rafa Silva gaf destijds geen exacte reden voor het stoppen bij Portugal. "Dit is voor mij een oprecht en correct besluit op dit punt in mijn carrière. Ik hoop dat mijn persoonlijke overwegingen door iedereen worden gerespecteerd."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Talentvolle Belgische middenvelder (22) verschijnt op shortlist van Ajax'
5
De Graafschap-parel Önal maakt voor 1 miljoen euro stap omhoog naar Eredivisie
4
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Frankrijk-België en win 25.000!
0
PSV 'rekent eigenlijk niet meer' op man die dit seizoen 46 wedstrijden speelde
8
Vertrek Mikautadze bij Ajax een feit: Amsterdammers bevestigen transfersom
49
Feyenoord presenteert nieuw thuisshirt: andere kraag, voor het eerst MediaMarkt
29

Meer sportnieuws

Reacties