Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Philippe Coutinho staat voor verrassende terugkeer in Premier League'

Laatste update:

Catalunya Ràdio wist zaterdag te melden dat Barcelona inzet op een huursom tussen de 25 en 30 miljoen euro, om op die manier iets terug te zien van de transfersom voor Coutinho. De Catalaanse grootmacht legde in januari 2018 minimaal 120 miljoen euro neer voor de van Liverpool afkomstige middenvelder, een som die in termijnen aan de Champions League-winnaar wordt betaald. Sport kwam met het bericht dat Barcelona minstens honderd miljoen euro wil overhouden aan een definitief vertrek van Coutinho, al blijven concrete aanbiedingen voorlopig uit.

De 27-jarige Braziliaan wist in anderhalf jaar tijd nooit een vaste plaats te veroveren op het middenveld van Barcelona. Desondanks kwam Coutinho in de afgelopen achttien maanden tot 21 doelpunten en 11 assists in 76 wedstrijden. De door Arsenal begeerde middenvelder kwam eerder in de Premier League vier seizoenen uit voor Liverpool.

Arsenal deed eerder zaken in Spanje, want Dani Ceballos kwam op huurbasis over van Real Madrid. Daarnaast werden Nicolas Pépé (Lille OSC), Gabriel Martinelli (Ituano) en William Saliba aan de selectie toegevoegd, al blijft laatstgenoemde op huurbasis actief voor Saint-Étienne. Daarnaast worden Juventus-verdediger Daniele Rugani en RB Leipzig-stopper Dayot Upamecano in de Italiaanse en Duitse media naar voren geschoven als mogelijke aanwinsten van the Gunners.

Denk jij dat Philippe Coutinho op korte termijn bij Arsenal aan de slag gaat?

Meer nieuws

Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
3
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
2
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
21
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
20
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties