Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Philips-topman: 'Spelers van PSV moeten zich sportief gedragen'

Laatste update:

De Philips-bestuurder zegt zijn ongenoegen te hebben uitgesproken over het onsportieve gedrag van de spelers. Met name aanvaller Jeremains Lens overschreed de grens. Na afloop van het duel met Feyenoord wachtte hij tegenstander Joris Mathijsen op in de catacomben van De Kuip. Dat leidde tot een opstootje waarbij veel spelers betrokken waren. "PSV is al honderd jaar ons clubje. Spelers van PSV moeten zich sportief gedragen", tekende het Eindhovens Dagblad op uit de mond van Van Houten.

De topman van de PSV-sponsor wilde niet verder uitweiden over zijn onderhoud met de leiding van de Eredivisieclub. Hij noemde dat 'een zaak van de PSV-leiding'. Lens werd intern al gestraft voor zijn actie, terwijl verdediger Erik Pieters maanden langs de kant stond. De linksback, die lang buitenspel had gestaan vanwege blessureleed, sloeg vlak na zijn rentree uit woede een ruit door en liep daarbij een zware bloeding op.

Wat vind jij van de bemoeienissen van Philips?

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
1
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
2
Man United gaat komende zomer voor man met afkoopclausule van 70 miljoen euro
5
Jordan Henderson en Steven Berghuis keren terug in wedstrijdselectie Ajax
2
Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
10
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties