Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Phillip Cocu schiet uit z'n slof: 'Hou je grote bek joh, sodemieter op!'

Laatste update:

Terwijl het duel tussen Sparta en Vitesse al lang en breed gespeeld was, werd het in de slotminuten even onrustig aan de kant. De Arnhemmers gaven de bal niet terug, waarna Boukhari verhaal kwam halen bij Cocu. "Bemoei je lekker met je eigen ploeg", reageerde de voormalig Oranje-international daarop. Boukhari gebruikte vervolgens bewoordingen die niet te horen waren op beeld. Cocu schoot daaruit uit zijn slof. "Wat zei je? Nou moet je even uitkijken hè. Hou je grote bek, joh. Sodemieter op. Bemoei je met je eigen ploeg."

Na afloop wilde Cocu niet kwijt wat Boukhari exact riep. "Je kan boos zijn dat wij de bal niet terugspeelden, daar hebben ze misschien nog een punt ook. Aan de andere kant staat het 3-1 en is de wedstrijd gespeeld", aldus Cocu bij ESPN. "Als er dan bepaalde bewoordingen worden geplaatst, dan gaat me dat te ver. Ik laat me niet alles zeggen. Ik hoef niet te delen wat hij zei. Maar mijn reactie zegt genoeg. Een beetje passie hoort erbij, maar je moet wel weten waar de grens ligt."

Cocu is van mening dat er meer in had gezeten op bezoek bij Sparta. "Ik denk dat de wedstrijd redelijk in evenwicht was. We hadden de controle en zij werden niet gevaarlijk via de flanken, waar toch hun kracht ligt. Vlak voor rust kwam er alleen te veel ruimte tussen de linies doordat we iets te diep stonden. Daardoor viel de 2-1 op een heel vervelend moment, vlak voor rust. Verder was er volgens mij niet veel aan de hand. Na rust hebben we geprobeerd zo lang mogelijk in de wedstrijd te blijven. Na de rode kaart van Wittek was het gespeeld."

Eredivisie
Sparta Rotterdam
3 - 1
Vitesse

Meer nieuws

Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
14
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
10
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
2
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
16
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties