Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pi-Air is benieuwd: 'Wat heeft Clasie aan een dergelijke transfer?'

Laatste update:

De 23-jarige aanvoerder van Feyenoord heeft er nu vier jaar in De Kuip opzitten en is bovendien uitgegroeid tot Oranje-international. Zijn contract loopt na dit seizoen nog drie jaar door en misschien acht Clasie de tijd rijp, om het op een hoger niveau te proberen. Pierre van Hooijdonk geeft hem desondanks het advies om toch nog een jaar langer in Rotterdam-Zuid te blijven voetballen. Hij acht Clasie namelijk nog niet klaar voor de Europese top.

"Wat heeft Clasie aan een dergelijke transfer? Beter zou hij zich nog een jaar bij Feyenoord doorontwikkelen, waarbij de club hem een bonus in het vooruitzicht stelt bij het behalen van bepaalde sportieve doelen. Als Feyenoord daadwerkelijk kampioen wil worden, zullen ze de beste speler moeten behouden", stelt Pi-Air in Voetbal International. Hij meent ook dat Tonny Vilhena en Jean-Paul Boëtius er goed aan doen, Feyenoord trouw te blijven.

Vilhena is zijn basisplaats al geruime tijd kwijt en werd in januari begeerd door Southampton, maar de club van Koeman wilde voor een dubbeltje op de eerste rang zitten en stelde een huurdeal voor. Feyenoord ging niet akkoord en hield Vilhena binnenboord. Voor Boëtius lijkt geen concrete belangstelling van buitenaf, maar volgens Van Hooijdonk is dat ook niet erg. De twee kunnen nog voldoende leren in Rotterdam, vindt hij.

"Voordat ze zich gaan bezighouden met een eventueel vertrek, zouden ze zichzelf de volgende vraag moeten stellen: Waarom zou ik bij een Engelse club wél een basisplaats kunnen afdwingen als dat bij Feyenoord níét lukt? Met een nieuwe trainer aan het roer lonken er volgend seizoen nieuwe kansen."

Wie is er klaar voor een nieuwe stap?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
0
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
6
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
18
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties