Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Piepjong supertalent debuteert bij Juventus; zeldzame zege Napoli

Laatste update:

Juventus - Pescara 3-0
In Italië is er eigenlijk maar een titelkandidaat en dat is Juventus, dat met het oog op de Champions League-ontmoeting met Sevilla in een aangepaste opstelling speelde tegen degradatiekandidaat Pescara. Gianluigi Buffon, Miralem Pjanic, Claudio Marchisio, Giorgio Chiellini en Dani Alves kregen rust, terwijl spelers als Paulo Dybala en Andrea Barzagli ook nog eens geblesseerd waren. Toch kwam Juventus, weliswaar uit het niets, op voorsprong tegen Pescara: Sami Khedira zette zijn punt tegen de bal na een combinatie met Mario Mandzukic.

Na rust probeerde Juventus door te drukken. Megakoop Gonzalo Higuaín kende geen geluk toen hij de bal van buiten het strafschopgebied tegen de paal plaatste. De combine die zorgde voor de 1-0 was vervolgens ook verantwoordelijk voor de 2-0. Khedira kopte richting doel, Mandzukic reageerde (randje buitenspel) alert en zorgde voor een trefzekere verlenging. Dat brak het verzet van Pescara. Higuaín was maar weer eens dichtbij (over), waarna Hernanes met een heerlijk schot van afstand wél de touwen vond. In de slotfase mocht het zestienjarige supertalent Moise Kean nog debuteren bij Juventus.

Udinese - Napoli 1-2
Teneinde de aansluiting met de top van de Serie A niet te verliezen, wist Napoli dat het moest winnen bij Udinese. De laatste keer dat dat gebeurde was in 2007, dus coach Maurizio Sarri wist dat het moeilijk zou worden. Even na rust schoot Lorenzo Insigne echter binnen voor de 0-1; voor de kleine aanvaller zijn eerste doelpunt in liefst zeven maanden. Het doelpunt werkte blijkbaar bevrijdend, want door keeper Orestis Karnezis te verslaan in een rechtstreeks duel tekende hij ook voor de 0-2. Door een kopbal van Stipe Perica kwam Udinese snel terug in de wedstrijd, maar verder liet Napoli het niet komen. In de slotfase miste Dries Mertens zelfs nog twee goede kansen op de 1-3.

-
Voor de competitie zou het goed zijn als een keer een andere club dan Juventus kampioen wordt

Meer nieuws

Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
11
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
57
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
7
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties