Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

'Feyenoord kaapt opnieuw twee talenten weg bij Ajax'

Laatste update:

Ajax Showtime gaat ervan uit dat de broertjes De Koning uiteindelijk op het aanbod van Feyenoord in zullen gaan. De Rotterdammers hebben een goed contractvoorstel gedaan met daarnaast een uitgestippeld toekomstplan.

De vijftienjarige Tim de Koning behoorde afgelopen seizoen tot de betere spelers bij Ajax Onder 15. De middenvelder, die ook als verdediger uit de voeten kan, wordt al geruime tijd gevolgd door Feyenoord.

Daarnaast hopen de Rotterdammers ook de twee jaar oudere Nick de Koning in te lijven. De middenvelder had bij Ajax Onder 17 geen vaste basisplaats, maar maakte aan het eind van het seizoen wel een goede indruk op de Future Cup. De finaledag moest hij overigens missen door een blessure.

Bij Ajax dreigt al langere tijd een leegloop in de jeugdopleiding. Feyenoord lijkt al zeker van de komst van Jivayno Zinhagel, een aanvaller die afgelopen voetbaljaargang uitkwam voor Ajax O16.

Eerder leek ook Sean Steur de academie van Ajax te gaan verlaten. Steur sprak daar serieus over met PSV, maar bleef Ajax toch trouw.

Feyenoord probeert ook zestienjarige Zweed binnen te halen


Feyenoord werkt nadrukkelijk aan het versterken van de jeugdacademie. De Rotterdammers hebben een aanbod gedaan aan de zestienjarige Adrian Lahdo, zo meldt het Zweedse Aftonbladet.

Het gaat om het jongere broertje van AZ-aanvaller Mayckel Lahdo, die sinds 2022 in Alkmaar actief is. Adrian Lahdo kwam afgelopen seizoen uit voor Hammarby Onder 19, maar zal niet in Zweden blijven. De jongeling wordt naar verluidt ook begeerd door Juventus.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Ajax richt pijlen op Premier League-verdediger ter waarde van vijftien miljoen
15
Vrouwelijke analist loopt in uitzending CNN Portugal helemaal leeg over Ronaldo
40
Pak 50x je inzet als het Nederlands elftal of Turkije halve finale op EK haalt!
0
Feyenoord bereikt akkoord en betaalt 2,5 miljoen voor nieuwe verdediger
41
Dani de Wit heeft nieuw avontuur gevonden en tekent tot medio 2028
14
In de wandelgangen: Ajax aast op transfervrije rechtsback met PL-ervaring
9

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Reacties