Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pierre van Hooijdonk voorspelt laatste kans in Oranje: 'Koeman lachte het weg'

Laatste update:

Koeman kreeg ongeveer een uur voor de aftrap bij de NOS de vraag gesteld of het voorlopig de laatste kans voor Berghuis in Oranje zal zijn. De bondscoach antwoordde gedecideerd ontkennend, maar volgens Van Hooijdonk liet Koeman niet het achterste van zijn tong zien. "Jeroen Stekelenburg vroeg terecht of het de laatste kans voor Berghuis zal zijn. Hij lachte het weg, maar eigenlijk gaf hij het antwoord daarvoor al. Ja, dit is de laatste kans voor Berghuis. De druk staat er op voor Berghuis, want Stengs is wel een jongen die op de deur klopt", aldus de analist.

"De bondscoach zei gisteren bij de persconferentie al dat hij de opstelling eigenlijk al in zijn hoofd had, voordat hij aan de trainingsweek begon. Dat was dus de opstelling met Berghuis. Tegelijkertijd zegt hij dat hij ook naar de trainingen heeft gekeken en dat hij mede daarom voor Berghuis kiest. Dat is op zich een beetje vreemd, maar hij heeft het volste vertrouwen in Berghuis", constateert Van Hooijdonk.

Collega-analist Rafael van der Vaart had naar eigen zeggen geen moment rekening gehouden met een eventuele basisplaats voor Berghuis. "Ik ben wel fan van Berghuis als voetballer, maar hij heeft natuurlijk ook een lastige periode gehad met Feyenoord. Hij zit wel vaak bij de selectie, maar komt er nooit in. Ik begrijp Koeman wel, want hij houdt van vastigheden. Berghuis is natuurlijk al een aantal keer opgeroepen en dan is hij normaal de volgende in de rij. Maar ik had persoonlijk wel voor Stengs gekozen", aldus de oud-middenvelder.

Begrijp jij de basisplaats voor Steven Berghuis?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
25
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties