Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Piet gaat er goed mee om, al zullen we niet samen op vakantie gaan'

Laatste update:

Room speelde Piet Velthuizen na eerste seizoenshelft uit de basis en de technische staf onder leiding van trainer Peter Bosz is dan ook erg tevreden over de 26-jarige Nijmegenaar. "De eerste gesprekken zijn achter de rug en we hebben allebei de intentie om door te gaan. Iedereen is tevreden. Het ziet er goed uit."

Room vertelt dat er sprake is van een gezonde concurrentiestrijd met Velthuizen: "We gaan goed met elkaar om. Ik weet niet of je Piet een beetje kent, maar hij heeft zo zijn momenten. Of hij vervelend is? Af en toe, haha. Ik heb ook in zijn situatie gezeten. Hij gaat er goed mee om, al zullen we niet samen op vakantie gaan. Ik heb hem straks wel genoeg gezien."

Wie zou jij opstellen?

Meer nieuws

Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
13
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
21
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
18
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties