Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pieters: 'Ik doe niet onder voor Kongolo en Riedewald'

Laatste update:

Pieters weet niet precies waarom niet en dat knaagt aan hem. "Ik ben ook nooit gebeld. Dat zou wel fijn zijn, want dan weet ik wat ik misschien nog moet verbeteren", zegt de linksback in gesprek met de NOS. Op een persconferentie gaf bondscoach Danny Blind onlangs wel al wat duidelijkheid: hij zei dat Jetro Willems zijn eerste keus is als linksback, met Terence Kongolo en Jaïro Riedewald daarachter. Hij vindt deze spelers voetballend beter dan Pieters.

"Dat mag hij vinden", reageert Pieters. "Maar ik weet dat ik niet onder doe voor die twee. Met alle respect, maar spelen in de Eredivisie of Premier League, dat is wel een verschil. Ik denk dat ik een waardige linksback ben voor Oranje, met veel ervaring. Bert van Marwijk vond mij wel goed genoeg voor Oranje toen ik nog bij PSV zat. Nu ben ik een betere speler, maar vindt de bondscoach mij niet goed genoeg. Het blijft een keuze van de trainer."

Zijn wens voor 2016 is duidelijk: Pieters wil een nieuwe kans in het Nederlands elftal. "En alleen een keer opgeroepen worden is voor mij niet genoeg, ik wil spelen. En dan kan de bondscoach mij op die wedstrijd beoordelen", zegt de vleugelverdediger

Erik Pieters hoort in het Nederlands elftal

Meer nieuws

'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
11
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
5
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
9

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties