Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pieters tekent nieuw contract: 'Ik kijk uit naar een mooie toekomst'

Laatste update:

"Het is belangrijk dat spelers zich thuis voelen bij de club en we zijn blij dat Erik zich voor nog eens vijf jaar aan de club heeft gecommitteerd", zegt algemeen directeur Tony Scholes. Pieters begon zijn carrière bij FC Utrecht en kwam via PSV in de zomer van 2013 bij Stoke terecht. De Premier League-club betaalde ongeveer drieënhalf miljoen euro voor de achttienvoudig Oranje-international.

De contractverlenging komt niet als een verrassing, want de partijen gaven eerder al aan met elkaar verder te willen en zaakwaarnemer Hakim Slimani bevestigde zaterdagochtend in De Telegraaf dat er een akkoord was bereikt. "Ik kan nu uitkijken naar een mooie toekomst hier. Ik vind het fijn om hier te zijn en geniet al vanaf het eerste moment dat ik hier ben. Ik denk dat we samen verder kunnen groeien", aldus Pieters op de clubsite.

"Vanaf het moment dat we bij elkaar zijn gaan zitten om het te hebben over een eventueel nieuw contract, wilde ik dat het zo snel mogelijk geregeld zou zijn", aldus Pieters. In maart zei hij in een interview met Voetbalzone nog dat hij een stap hogerop niet uitsluit: "Hopelijk krijg ik in de toekomst de kans om een stap hogerop te maken. Maar laat ik vooropstellen dat ik hier tevreden ben." De linkspoot speelde tot dusver 91 officiële wedstrijden voor Stoke.

Is Stoke City het plafond voor Erik Pieters, denk je?

Meer nieuws

'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
4
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
7
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
15
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
18
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties