Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pijnlijk advies voor Mislintat-aankoop: 'Moet lekker in Jong Ajax gaan spelen'

Laatste update:

Ajax speelt zaterdagavond om 18:45 uur in eigen huis tegen directe concurrent Sparta Rotterdam. Luijckx ziet dat er nog veel moet gebeuren bij het elftal van trainer John van 't Schip, maar denkt wel dat de Nederlandse recordkampioen de Kasteelheren kan verslaan. "Ajax heeft natuurlijk nog steeds veel meer individuele kwaliteiten dan Sparta. Daarnaast vind ik dat Ajax steeds beter op elkaar in gespeeld raakt."

Volgens Luijckx is het belangrijk dat Josip Sutalo weer terug is na een korte periode waarin hij geblesseerd was. De Kroaat moest de duels met Vitesse (5-0 winst) en Olympique Marseille (4-3 nederlaag) laten schieten. "Daardoor kan Ajax gewoon een fatsoenlijke rechtsback opstellen", doelt de analist op Devyne Rensch, die bij afwezigheid van Sutalo centraal achterin speelde.

Waar Luijckx fan is van Sutalo, is hij minder te spreken over Gaaei. "Die is er gewoon niet klaar voor. Hij moet lekker in Jong Ajax gaan spelen. Dat is niet om hem nu een schop onder zijn kont te geven, maar even een stapje terug in een rustige omgeving." Luijckx is overigens niet van mening dat Gaaei helemaal niets heeft laten zien sinds zijn komst van Viborg FF.

"Hij heeft echt wel aangetoond dat hij wat kan", vervolgt Luijckx zijn betoog. "Maar Ajax 1 moet nu echt een beetje stabiele jongens hebben." De oud-verdediger van onder meer AZ en NAC Breda verwacht hoe dan ook dat Ajax van Sparta gaat winnen. "Ajax heeft de lijn omhoog echt wel ingezet."

De inmiddels ontslagen technisch directeur Sven Mislintat betaalde afgelopen zomer liefst 4,5 miljoen euro om Gaaei los te weken bij Viborg. De achtvoudig international van Denemarken Onder 21 tekende in de Johan Cruijff ArenA tot medio 2028. Met name in de historische verloren Klassieker tegen Feyenoord (0-4) liet Gaaei een erbarmelijke indruk achter. De reeds vertrokken hoofdtrainer Maurice Steijn wisselde de zomeraankoop al na 31 minuten.

Gaaei speelde tot dusver 997 minuten voor Ajax, verdeeld over 15 optredens. Hoewel hij regelmatig complimenten krijgt over zijn offensieve drift, wist de vleugelverdediger nog geen enkele bijdrage te leveren aan doelpunten. Begin oktober speelde Gaaei eenmalig mee bij Jong Ajax, dat thuis met 3-0 won van VVV-Venlo. Luijckx is van mening dat hij vaker moet meespelen bij het beloftenelftal.

Eredivisie
Ajax
2 - 1
Sparta Rotterdam
Verwacht jij dat Gaaei gaat slagen bij Ajax?

Meer nieuws

Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
3
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
74
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
15
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties