Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pijnlijk shot bij Manchester United: 'Hij werd compleet in de steek gelaten'

Laatste update:

United kwam op bezoek bij West Ham twintig minuten voor tijd op achterstand, waarna de score niet veel later werd verdubbeld. Bij het tweede doelpunt liet Mainoo de bal onder de voet door glippen. Mohammed Kudus profiteerde en verschalkte André Onana.

Chapman deed verslag van de wedstrijd namens BBC Radio 5 Live en haalde uit naar de routiniers van United nadat de tweede treffer was gevallen. In gesprek met Mark Warburton bekritiseerde hij de rol van ervaren spelers als Bruno Fernandes, Luke Shaw en Jonny Evans.

"Ik heb net de televisiebeelden bekeken, en hij maakt het goed af, Kudus, maar ik val over iets anders. Kobbie Mainoo raakt de bal kwijt, dat kan een jonge speler overkomen, hij rolde gewoon onder zijn voet door", aldus Chapman.

"Dan zie je hem op zijn shirt bijten, omdat hij degene is die de fout heeft gemaakt. En de enige speler die naar hem toekomt om hem een klein tikje te geven is Kambwala, de negentienjarige centrale verdediger die zijn debuut maakt. Geen enkele senior. Een jongen van negentien die zijn debuut maakt!"

Mainoo verscheen voor de tweede wedstrijd op rij aan de aftrap, nadat hij het vorige week zondag mocht laten zien tegen Liverpool. De tiener vormde het middenrif met Scott McTominay en aanvoerder Fernandes.

United leed tegen West Ham zijn dertiende nederlaag van het seizoen in alle competities. Van de laatste zeven wedstrijden werd er slechts één gewonnen. The Mancunians gaan de kerst in als nummer acht van de Premier League.

Premier League
West Ham United
2 - 0
Manchester United

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
52
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties