Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

L'Équipe is niet onder de indruk van Nederlands elftal en deelt maar liefst 5 onvoldoendes uit

Laatste update:

Steven Bergwijn, die toch een frissere indruk maakte dan het hele seizoen bij Ajax, kreeg het laagste cijfer van de Franse sportkrant: een 3. "Ronald Koeman heeft zijn problemen op rechtsbuiten nog niet opgelost. Bergwijn werd in de rust gewisseld omdat hij alles begon te missen", zo klinkt het.

Bergwijn werd in de rust vervangen voor Donyell Malen, maar ook hij liet, ondanks zijn twee doelpunten, geen onuitwisbare indruk achter, zo vinden de Fransen. "Malen verving Bergwijn, om vervolgens net zo slecht te spelen. Wel stond hij op de goede plek na een geweldige actie van Gakpo en maakte hij een tegenaanval succesvol." Malen wordt door L'Équipe beloond met een magere 6.

Bergwijn was niet de enige die een onvoldoende kreeg voor zijn optreden tegen Roemenië. Jerdy Schouten kreeg zeer verrassend een 4, Memphis Depay, Tijjani Reijnders en Xavi Simons moesten het doen met een 5. Gakpo werd bestempeld als absolute uitblinker en kreeg een 8. "Als een soort koorddanser op de doellijn, een XXL-prestatie."

België en Duitsland


In België heerst met name verbazing over de zwakke tegenstander van Oranje. "Hoe is dit Roemenië eerste kunnen worden in de poule van De Rode Duivels?", vraagt Het Laatste Nieuws zich af.

Sporza zag Nederland zich op overtuigende wijze plaatsen voor de kwartfinale, waar Turkije de tegenstander zal zijn. "Met zo'n 400.000 uitgeweken Turken in Nederland zal dat zeker vuurwerk opleveren", zo luidt de voorspelling.

Ook de Duitse media benoemen Gakpo als absolute uitblinker, maar heeft ook goede woorden over voor Malen. "Het Oranje-feest gaat door! Opnieuw is het BVB-ster Donyell Malen die uitblinkt, maar de beste van Nederland is Gakpo, een lievelingetje van Jürgen Klopp", zo schrijft BILD.

Het optreden van Xavi Simons werd dan weer minder indrukwekkend genoemd. "Xavi Simons is ook een 'toller Fußballer', al liep het voor hem niet op rolletjes tegen de Roemenen. Zit hij met zijn hoofd al in München?", vraagt BILD zich af.

Gakpinho


De Spaanse pers heeft vooral veel lovende woorden voor Gakpo, die zelfs een opvallende bijnaam heeft gekregen. "Gakpinho, want bij Oranje wordt hij een meer dappere, zelfbewuste en beslissende versie van zichzelf. Hij heeft een neus voor de grote momenten. Na zijn goal werd het een trainingspotje voor Oranje", schrijft AS. "Dit is niet het Oranje van Koeman of Van Dijk, dit is het Oranje van Gakpo", zo luidt de conclusie van Mundo Deportivo.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Vermoedelijke opstellingen Nederland - Turkije: Koeman voert één wijziging door
2
Basisspeler van Oranje tegen Roemenië mist mogelijk Turkije door knieklachten
16
Koeman sprak met één speler, zonder naam te noemen, over cruciaal verbeterpunt
5
Live meepraten op het EK: Portugal - Frankrijk
2
Duitsland dwingt verlenging af en leeft nog na hele late gelijkmaker van Wirtz
28
Mohamed Ihattaren staat weer op voetbalveld en heeft totaal nieuw kapsel
0

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties