Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pikante afscheidswedstrijd voor Hummels: 'Ik wil een enorm feest vieren'

Laatste update:

De 27-jarige verdediger vertrekt voor naar verluidt 38 miljoen euro naar Bayern, maar wil in de Duitse bekerfinale nog alles geven voor Borussia. "Ik was en ben trots het Borussia-shirt te dragen en deel uit te maken van dit buitengewone team", zegt hij op de website van zijn huidige club. "Met heel mijn hart wil ik mijn teamgenoten, alle medewerkers en fans bedanken voor deze lange en wonderschone tijd in het zwart-geel."

Hij neemt over een kleine twee weken afscheid met de finale van de DFB-Pokal, die uitgerekend tussen Borussia Dortmund en Bayern München gaat. "Voor ik komende zomer terugkeer naar mijn thuisstad, hebben we nog één gezamenlijk doel: opnieuw de DFB-Pokal naar Dortmund te halen en met de Borussia-fans een enorm feest te vieren, maakt Hummels duidelijk.

Hummels is opgeleid bij Bayern München, maar brak niet door in het eerste elftal en maakte in 2009 de overstap naar Dortmund. Hij keert nu terug naar het oude nest, waar hij een contract tot 2021 heeft getekend. "Hij is tegen ons op alle momenten open en eerlijk geweest. We wensen voor hem en Borussia dat hij tijdens zijn laatste weken in het zwartgeel de erkenning krijgt die hij verdient en met de beker in zijn handen deze club verlaat", luidt de reactie van Dortmund-directeur Hans-Joachim Watzke.

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
15
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
34
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties