Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pikante Champions League-finale: Suárez treft Chiellini en Evra

Laatste update:

Suárez heeft met beide verdedigers van Juventus een veelbesproken verleden. Als speler van Liverpool kreeg de huidige steraanvaller van Barcelona het aan de stok met Evra, die zijn tegenstander beschuldigde van racistisch taalgebruik. Suárez noemde Evra op 15 oktober 2011 'negro' en de Engelse voetbalbond FA schorste de aanvaller voor acht wedstrijden. In de eerstvolgende ontmoeting tussen Liverpool en Manchester United weigerde Suárez vervolgens om de hand van Evra te schudden, iets waar hij zijn excuses voor moest aanbieden.

Chiellini kent Suárez van het afgelopen WK, toen de Uruguayaan voor de derde keer in zijn loopbaan een tegenstander beet. Suárez zette zijn tanden in de schouder van Chiellini en werd voor vier maanden geschorst. Bovendien kreeg hij een schorsing van negen competitieve interlands van Uruguay, waardoor hij volgende maand de strijd om de Copa América moet missen.

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Guus Meeuwis brengt speciaal kampioensnummer ten gehore
15
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
12
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties