Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pikante finale Sterling: 'Nooit makkelijk om tegen je oude club te spelen'

Laatste update:

"Ik hoop dat hij gefocust is, goed speelt en zich niet laat afleiden door het boegeroep", zegt de manager van the Citizens in gesprek met de Daily Mirror. "Voor geen enkele speler is het makkelijk om tegen je oude club te spelen, omdat je er vrienden hebt zitten. Maar Sterling speelt nu voor ons en hij zal er alles aan doen om voor ons te winnen."

"Als we dit jaar een paar prijzen kunnen pakken en Raheem daarbij belangrijk is, heeft hij sowieso een goed seizoen gedraaid", vervolgt Pellegrini. "Het is moeilijk om hem nu al te beoordelen, middenin het seizoen. Hij heeft veel goede dingen gedaan, maar ook slechte. Toch heeft hij bijvoorbeeld uit bij Dynamo Kiev (1-3, red.) zijn waarde voor ons bewezen."

-

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
4
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
15
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
8
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
26
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties