Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pioli loopt woedend weg bij televisie-interview na nederlaag tegen Inter

Laatste update:

"Wij gingen voor de winst, maar dat is niet gelukt", concludeerde Pioli na de nederlaag tegen Inter. "We hebben een sterke tegenstander getroffen. Dit is een zwaar maar duidelijk resultaat. Ik denk dat het verschil niet heel groot was op het veld. Inter scoorde op het juiste moment. We begonnen niet goed, incasseerden onmiddellijk een treffer." Inter kwam al na vier minuten spelen op voorsprong via Lautaro Martínez, die op slag van rust voor de verdubbeling zorgde. "We hebben kansen gehad om op gelijke hoogte te komen, maar kwamen daarna met 2-0 achter. Daarna werd het moeilijker."

Meer: Van Bommel niet naar Milan; onderhandelingen met andere trainer al vergevorderd

Milan leek na ruim een uur spelen terug te komen in de wedstrijd na een schot uit de tweede lijn van Ismaël Bennacer. Volgens de interpretatie van scheidsrechter Maurizio Mariani stond Pierre Kalulu echter hinderlijk buitenspel. "Kijk naar de reactie van Handanovic, die protesteert niet eens...", aldus Pioli. "Het zegt genoeg dat een keeper keeper geen reactie geeft na het incasseren van een doelpunt. Als Kalulu hem daadwerkelijk had gehinderd, zou hij meteen zijn weggelopen om te protesteren. In plaats daarvan doet hij niets. Kom op zeg!"

Pioli zette vervolgens zijn microfoon af en ontbrak het interview. De derde en laatste Inter-treffer werd gemaakt door Robin Gosens, die zijn ploeg daarmee definitief naar de finale schoot. In de finale, die plaatsvindt op 11 mei, is Juventus of Fiorentina de tegenstander. Juve verdedigt woensdagavond een 1-0 voorsprong in het eigen Allianz Stadium. Voor Milan rest de strijd om de landstitel. Het elftal van Pioli, dat met 71 punten aan kop gaat, heeft een voorsprong van twee punten op achtervolger Inter, maar speelde wel een wedstrijd meer. Zondag staat in Rome de lastige uitwedstrijd tegen Lazio op de rol.

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties