Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Piqué explodeert: 'Je vraagt daar nu al anderhalf jaar naar, je gaat maar door'

Laatste update:

Een reporter van het televisieprogramma El Chiringuito de Jugones vroeg Piqué vervolgens waarom hij dacht dat hij uitgefloten werd, om politieke redenen of om zijn kritiek jegens Real Madrid. "Waarom interesseert jullie dat zo ontzettend? Ik snap dat echt niet. Elke keer komt het ter sprake. Waarom praten jullie niet een beetje over voetbal. Waarom?"De reporter antwoordde: "Omdat het nieuws is."

Piqué nam daar geen genoegen mee. "Dat is nu al anderhalf jaar gaande. Waarom is het dan nog nieuws?" De reporter: "We willen je reactie weten." Piqué: "Je vraagt daar nu al anderhalf jaar naar. En je blijft maar doorgaan. Het is niet belangrijk. Jij maakt het belangrijk." De reporter: "Maar de mensen fluiten." Piqué: "De mensen floten niet meer. Jij, jullie allemaal en al deze camera's zorgen er voor dat de mensen weer gaan fluiten", doelde de Spaans international op alle aanwezigen in de mixed zone.

"Jullie maken enquetes over mij, of ik wel of niet moet worden uitgefloten. Of dat ik wel of geen applaus moet krijgen. De mensen floten niet meer. Na het EK was dat niet meer het geval. Denk je nou echt dat het over Catalonië gaat? Heb ik mezelf wel eens over een dergelijk onderwerp uitgesproken?" De reporter herhaalde echter zijn vraag. "Ik heb dit nu al twintig keer uitgelegd", besloot Piqué. "Het land bestaat uit mensen die voor Real Madrid en Barcelona zijn. Het is normaal dat de fans van Real een mening over mijn uitspraken hebben, of zich eraan storen. Maar zolang er respect is, moet dat van beide kanten kunnen."

-

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
3
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
73
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties