Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Piqué kopt Spanje naar moeizame zege op Tsjechië

Laatste update:

Met bijna zeventig procent balbezit voor rust in het voordeel van Spanje, verliep de wedstrijd eigenlijk als verwacht. De regerend kampioen van Europa domineerde, maar verzuimde om vroegtijdig afstand te nemen. De beste kans in de eerste helft was voor Álvaro Morata, die perfect werd bediend door David Silva. De spits van Juventus had echter de pech dat Petr Cech tegenover hem stond, want de goalie van Arsenal toonde maar weer eens aan waarom hij nog altijd tot de besten in zijn soort wordt gerekend.

Morata kreeg niet veel later opnieuw een kans, maar stuitte wederom op Cech, die in de slotfase van het eerste bedrijf ook een ferme knal van Jordi Alba knap buiten zijn doel hield. Tsjechië stelde daar in aanvallend opzicht vrijwel niks tegenover en kon pas in de absolute slotminuten een keer gevaarlijk worden. Voormalig PEC Zwolle-spits Tomás Necid kreeg wat ruimte en twijfelde geen moment en haalde hard uit, maar vond de vuisten van David de Gea.

De tweede helft was grotendeels een herhaling van zetten. De Tsjechische zestien werd bij tijd en wijlen omsingeld door Spanjaarden, die de 1-0 nu wel snel leken te vinden. Roman Hubnik raakte de bal verkeerd, maar had het geluk dat het speeltuig via de paal naast zijn eigen doel ging. Ook nu bleef het voor Spanje echter oppassen voor een tegenstoot van Tsjechië. In de 65 minuut leek Pavel Kaderábek te kunnen scoren, maar op het allerlaatste moment haalde Cesc Fàbregas de bal op acrobatische wijze weg.

Spanje voerde de druk vervolgens nog verder op. Met Aritz Aduriz en Thiago Alcántara in de ploeg kwam er ook opnieuw mogelijkheden. Eerstgenoemde kopte van dichtbij naast, terwijl Thiago het scoren werd belet door een ultieme ingreep van Ladislav Krejci. De 0-0 leek daardoor te blijven staan, maar drie minuten voor tijd bepaalde Piqué anders. De mee naar voren gekomen stopper liep met het hoofd tegen een perfecte voorzet van Andrés Iniesta aan en zorgde zo alsnog voor de late overwinning voor Spanje.

-

Meer nieuws

V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
2
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
36
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties