Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Kenny Tete wil Fulham verlaten en gaat tekenen bij zestienvoudig landskampioen'

Laatste update:

"Als alles goed gaat zullen de handtekeningen op korte termijn gezet worden", melden Turkse media. Daarbij wordt beweerd dat er al een mondeling akkoord zou zijn met de rechtsback, die een overstap wel ziet zitten.

Tete is bezig aan zijn vierde seizoen in Londen, maar is daarin allesbehalve zeker van een basisplaats onder trainer Marco Silva. Hij kwam dit seizoen in alle competities achttien keer in actie, waarin hij één keer scoorde.

Nu is de 28-jarige vleugelverdediger dus klaar voor een nieuw avontuur. Besiktas wil daarin uitkomst bieden. De ploeg staat dit seizoen teleurstellend vierde in de Süper Lig, met een enorme achterstand van 39 punten op koploper Galatasaray.

Een vierde plaats zou voor Besiktas aan het einde van het seizoen een ticket voor de voorrondes van de Conference League betekenen, iets wat beneden doelstelling is voor de ploeg uit Istanbul. Daarom wil de club met het oog op volgend seizoen de selectie flink versterken.

Tete wordt gezien als een van die broodnodige versterkingen. De ex-Ajacied zou dan de concurrentiestrijd aan moeten gaan met onder anderen ex-AZ'er Jonas Svensson, die dit seizoen verzekerd is van een basisplaats op de rechtsbackpositie.

Tete maakte in 2020 voor ruim drie miljoen euro de overstap van Olympique Lyon naar Fulham, waar hij inmiddels over vier seizoenen 98 wedstrijden achter zijn naam heeft. In die optredens maakte hij vier doelpunten en gaf hij acht assists.

Meer nieuws

Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
13
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
3
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
89
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
14
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
22
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties