Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Piqué slaat terug: 'Hij is geen vriend. Hij is een sukkel, een zuur persoon'

Laatste update:

De 28-jarige Piqué reageerde daarmee op uitlatingen die de 32-jarige Arbeloa eerder deze week had gedaan. "Op een dag zien we hem terug in een comedyclub, pratend over Madrid. Hij lijkt wel geobsedeerd door ons", sprak de rechtsachter van Real Madrid in een interview met SPORT.

Het is algemeen bekend dat Piqué geen fan is van Real en nadat De Koninklijke uit het bekertoernooi was gehaald, stuurde de international een tweet met lachende smileys de wereld in. Daarmee haalde hij zich weer de woede van het Madrileense kamp op de hals.

Meer nieuws

Veltman en Verbruggen onderscheiden zich bij gelijkspel tegen Newcastle United
1
Micky van de Ven bezorgt Tottenham Hotspur drie punten en Burnley degradatie
3
Ongelooflijke comeback FC Köln zorgt voor bloedstollende slotronde in Bundesliga
3
Ajax-fans zetten walgelijke spreekkoren in tijdens kampioensduel met AZ O18
20
Johan Derksen: 'Ik zou het te gek voor woorden vinden als Ajax dat zou doen'
14
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties