Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Piqué verlengt met drie jaar bij Barça en krijgt hoge afkoopsom

Laatste update:

Barcelona laat op de clubwebsite weten dat Piqué op korte termijn zijn handtekening zet onder een contract dat hem de komende vier jaar in het Camp Nou houdt. De vaste basiskracht kwam in 1997 op tienjarige leeftijd in de jeugdopleiding van de Catalanen terecht en vertrok in 2004 naar Manchester United. In de zomer van 2008 werd hij door Josep Guardiola terug naar Barcelona gehaald en vierde grote successen.

DONE DEAL! Gerard Piqué heeft zijn contract bij Barcelona met drie jaar verlengd. #barcelona #pique #laliga #barca

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) on

Hij won onder meer drie keer de Champions League, zes keer de Spaanse landstitel en vijf keer de Copa del Rey. Tot dusver kwam hij tot 422 officiële wedstrijden in alle competities en daarin was hij 37 keer trefzeker. Lionel Messi en Andrés Iniesta verlengden onlangs ook hun contract bij Barcelona. Messi staat nu tot medio 2021 onder contract, terwijl Iniesta een verbintenis voor het leven afsloot bij de Spaanse grootmacht.

Meer nieuws

Ipswich Town met een been in de Premier League na overwinning op Coventry City
0
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
68
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
8
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
15
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties