Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pirlo legt de lat hoog voor Messi: 'Dan hoor je niet in dat rijtje'

Laatste update:

"Argentinië heeft veel goede spelers en als de topspelers goed presteren, kan het niet anders dan dat ze het goed gaan doen", vervolgt Pirlo in gesprek met Goal. De Italiaan ziet in Lionel Messi de sterspeler van de ploeg en hoopt dat de aanvaller geschiedenis gaat schrijven. "Het zal belangrijk zijn voor Messi én voor Argentinië om het WK in Rusland te winnen."

"Messi wordt altijd vergeleken met Diego Maradona. Maar hij moet het WK winnen, want als je niet het WK wint, dan hoor je niet in het rijtje met de allerbesten", aldus de 39-jarige oud-voetballer, die geen enkel land zal toejuichen, ook aangezien Italië niet van de partij is: "Ik ga wel alle wedstrijden kijken, maar fan zijn van een team zal ik zeker niet zijn."

Verwacht jij dat Argentinië de halve finale van het WK haalt?

Meer nieuws

'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
19
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
58
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
7
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
13
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties