Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pirlo sluit langere interlandcarrière niet uit: 'Als ik nodig ben, waarom niet?'

Laatste update:

"Het is de bedoeling om na het WK te stoppen, maar als ik nodig ben…", begint Pirlo tegen de Italiaanse media op een persconferentie in Brazilië. "Zoals ik eerder al heb laten weten, wil ik na het WK stoppen bij de nationale ploeg. Ik heb een bepaalde leeftijd bereikt en het is niet meer dan logisch om het stokje over te geven aan de volgende generatie. Het is niet logisch om door te gaan."

"Als ik nodig ben, dan zie ik er geen problemen in om terug te keren. Maar als ik naar een interland ga en ik speel niet, dan word ik alleen maar kwaad. Dan kan ik beter thuisblijven", zegt de man die momenteel op 109 interlands voor de nationale ploeg staat.

Andrea Pirlo moet na het WK stoppen met interlands

Meer nieuws

PSG plant afscheidsceremonie voor Kylian Mbappé in dramatisch verlopen week
10
Speler zakt in elkaar en wordt gereanimeerd: finale Achilles Veen-GOES gestaakt
0
Jahanbakhsh: 'Hij is bij Feyenoord als eerst in de gym en vertrekt als laatst'
9
Graham Potter wordt zeker niet de nieuwe trainer van Ajax
75
Sergiño Dest vertrekt uit Eindhoven: PSV licht koopoptie niet
58
Live meepraten in de Europa League: Bayer Leverkusen - AS Roma
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties